Koulutus- ja vaikuttamisseminaari 30.9.-2.10.!

Hei yhteysopettajat ja varat!

Vihdoinkin, pitkän odotuksen jälkeen, pystymme järjestämään EKOAY:n perinteisen koulutus- ja vaikuttamisseminaarin Tukholman risteilyllä 30.9.-2.10. Ensisijaisesti kutsumme varsinaiset yhteysopettajat, mutta jos varsinainen ei pääse, toivomme, että varayhtäri osallistuu. Come back -risteilymme tähtenä on OAJ:n uusi puheenjohtaja Katarina Murto.

LUKIOT HUOM: Haluamme myös aina välillä tarjota mahdollisuutta muillekin kuin ”perinteisille” osallistujille tulla tutustumaan toimintaamme. Tällä kertaa kutsummekin seminaariin lukioista yhteysopettajan lisäksi toisen jäsenopettajan. Se voi olla varayhteysopettaja tai riviopettaja. Jutelkaa koulussanne, kuka olisi kiinnostunut tutustumaan toimintaamme vähän enemmän ja halukas lähtemään mukaan (ilmoittautumisessa voi käyttää samaa linkkiä). Jos halukkaita on useita, voit tarvittaessa vaikka arpoa mukaan tulijan. Nämä ”toiset opettajat” pääsevät mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä, jos paikkoja jää varsinaisten yhteysopettajien ilmoittautumisen jälkeen. Mukaan pääsystä ilmoitetaan opettajille. Paikkoja on varattu seminaariin aiempia vuosia enemmän. Seminaariin osallistuu myös suomenkielisen toisen asteen koulutuksen ja nuorisopalvelujen tulosyksikon johtaja, Tapio Erma. Hänen kanssaan on mahdollista keskustella useampaan otteeseen seminaarin aikana.

Tämän kirjeen liitteenä on seminaarikutsu, joka sisältää ilmoittautumislinkin ja alustavan ohjelman. Seminaariin pitää ilmoittautua viimeistään torstaina 1.9.2022.

Olen super innoissani siitä, että näemmä taas pian laivalla! Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee mukaan!

Terveisin,

Veera Hietaranta, EKOAY:n koulutusjaoston pj

https://ekoay.fi/wp-content/uploads/2022/08/Risteilykutsu.docx