EKOAY:n avustukset ja palkitsemiset

Yhdistysaktiivien palkitseminen

Hakemukset pyydetään lähettämään järjestöasiainjaostolle osoitettuna syyskuun 30. päivään mennessä alla olevalla liitteellä.

Palkitseminen:

4 vuotta / sateenvarjo
8 vuotta / verryttelypuku
12 vuotta / kukkopinssi


Toiminta- ja tapahtuma-avustus

Yhdistykseltä voi hakea avustusta EKOAY:n jäsenille suunnattuun toimintaan ja tapahtumiin.

Työyhteisöpalkinto Leinosen höylä

EKOAY:n hallitus päätti kokouksessaan 23.10.2001 jakaa vuosittain kiertävän työyhteisöpalkinnon, joka on nimetty idean isän ja palkinnon lahjoittajan Pekka Leinosen mukaan.

Yhdistyksen hallitus toivoo, että esittelet palkinnon ja jakoperusteet työyhteisöllesi. Jos päätätte anoa työyhteisöpalkintoa, niin hakemus on lähetettävä EKOAY:n toimistoon 31.8.2022 mennessä.

Vuoden 2020 työyhteisöpalkinnon sai Keinumäen koulu. Avustus myönnetään seuraavan kerran syksyllä 2022.

Lisätietoja:
Järjestöasiainjaoston puheenjohtaja
Petra Siltainsuu
varapuheenjohtaja@ekoay.fi

OAJ:n palkitsemiset

OAJ myöntää vuosittain kulttuurin ja liikunnan alalla ansioituneille opettajille anomuksesta pronssisen, hopeisen tai kultaisen ansiomitalin.

Jakoperusteet ovat OAJ:n sivuilla: www.oaj.fi, OAJ:n esittely/palkitsemisjärjestelmät.

Yhdistyksen hallituksen jäsenten on mahdotonta tuntea kaikkia Espoon ja Kauniaisten n. 2700 opettajaa ja heidän ansioitaan, joten pyydämme sinua, joka tunnet oman koulusi opettajakunnan, auttamaan meitä asian hoitamisessa. Täytä hakemus mahdollisimman perusteellisesti mitalinjakosäännösten mukaisesti ja lähetä esitys liitteineen yhdistyksen toimistoon. Myöntämisprosessi kestää noin vuoden, joten anominen on hyvä aloittaa ajoissa.

Lisäksi virkateitse vuosittain voidaan anoa ansioituneille, vähintään 50 vuotta täyttäneille, valtakunnallista ansiomerkkiä, (ritarikuntien merkit, jotka jaetaan joulukuun kuudentena päivänä). Rehtori tekee esityksen virkateitse koulutuskeskuksen ohjeiden mukaisesti koulutuslautakunnalle. Yhdistys toivoo saavansa tästä esityksestä tiedon. Alla ohjeet ansiomerkkien ja mitalien hakuun.