EKOAY kasvatti paikkamäärää valtuustossa

Saavutimme upean tuloksen OAJ:n valtuustovaaleissa. Ennakkoäänestysprosentti pääkaupunkiseudun vaalipiirissä oli 34,18. Onnistunut uurnavaali nosti vielä osaltamme äänestysprosenttia. Nämä äänet toivat Espoolle ja Kauniaisille viisi paikkaa valtuustoon eli yhden paikan lisäyksen edelliseen vaaliin verrattuna.

Tämä onnistuminen on meidän kaikkien yhteisen työn tulosta! 

Haluamme kiittää kaikkia meidän ehdokkaita aktiivisesta vaalityöstä. Se, että saimme listoille monipuoliset ja osaavat opettajat on ollut merkittävä asia. Jokaisen ehdokkaan saamat äänet ovat olleet arvokkaita ja vauhdittaneet meidät viiteen valtuustopaikkaan. 

Kiitämme lämpimästi yhteysopettajia. Te olette tehneet suuren työn kouluilla. Olette onnistuneet innostamaan jäsenet äänestämään, osallistuneet koulutuksiin ja opastaneet jäseniä. Myös uurnavaalit onnistuivat teidän ansiostanne, vaikka aikataulu oli pikainen. 

Suurin kiitos kuuluu teille kaikille jäsenillemme, jotka olette tutustuneet ehdokkaisiin ja äänestäneet meitä. Sanomme 1541 kertaa kiitos! 

 Tulevalla kaudella 2022-2026 EKOAY:tä OAJ:n valtuustossa edustavat Petra Siltainsuu, Jukka Sarpila, Noora Korhonen, Perttu Ståhlberg ja Anu Vilkki.  Toivomme, että olette aktiivisesti yhteydessä uusien valtuutettujen suuntaan opetuksen ja kasvatuksen asioissa. Uusien valtuutettujen yhteystiedot löydätte kotisivuilta. Viemme alueemme ääntä järjestön suuntaan ja pidämme teitä ajan tasalla muun muassa EKOAY:n kotisivuilla valtuustoterveisten muodossa.

Lämpimästi kiittäen koko EKOAY:n hallituksen puolesta,

Anu Vilkki

EKOAY:n pj. 

anu.vilkki1@gmail.com