EKOAY:n sääntömääräinen syyskokous 25.10.2022

EKOAY:n syyskokouksessa valittiin yhdistykselle puheenjohtaja sekä hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle kaudelle 2023 – 2024. Lisäksi käytiin läpi toimintasuunnitelma ja budjetti vuodelle 2023.

Hallituksessa on 14 jäsentä, joista puolet on vuosittain erovuorossa. Kaudeksi 2023-2024 valitaan alakoulusta, yläkoulusta ja lukiosta yhteensä seitsemän edustajaa. Varajäsenet valitaan samalla periaatteella. Kauniaisista valitaan erikseen edustaja vuorovuosina.

Puheenjohtajaksi valittiin Anu Vilkki. Hallituksen jäsenet kaudelle 2023-2024 ovat Veera Hietaranta, Terja Isokorpi, Matti Kangasniemi, Tarja Mäkinen, Petra Siltainsuu, Julia Uotila ja Jukka Sarpila. Varajäseninä kaudella 2023-2024 toimivat Piritta Karunen, Sonja Heikkilä, Tuulia Ekberg, Noora Päivinen, Heidi Kiviaho, Marja Merikanto ja Jussi Otsomaa.

Syyskokouksessa palkittiin järjestöaktiiveja ja jaettiin työyhteisöpalkinto Leinosen Höylä. Palkinnon sai Leppävaaran lukio. Leppävaaran lukiossa on ollut suuria muutoksia (oppilasmäärän kasvu ja väistö), mutta työyhteisö on panostanut tietoisesti työhyvinvointiin. Työyhteisössä on järjestetty monenlaista tyhy-toimintaa, esim opebändi, kirjallisuuspiiri ja yhteisiä tapahtumia. Onnittelut voitosta!

Syyskokous Pohjois-Tapiolan koululla 2022
Työyhteisöpalkinto Leinosen höylän voitti tänä vuonna Leppävaaran lukio
Hallitukseen valittuja: (vas) Julia Uotila, Veera Hietaranta, Petra Siltainsuu, Matti Kangasniemi, Tarja Mäkinen ja Jukka Sarpila